Obeležena prva godišnjica kluba CHARTER proslavom u Muzeju Vojvodine

Bila nam je velika radost da ugostimo prijatelje na Charter proslavi i obeležimo naš prvi rođendan! Proslava i koktel večera održani su u subotu, 25. februara 2023. godine u Muzeju Vojvodine u Novom Sadu.

Preko 80 gostiju, predstavnika 3 distrikta, 15 Rotary klubova, svojim prisustvom podržalo je naš rad i inicijativu da pomognemo Muzeju Vojvodine. Tokom večeri obezbeđeno je 150.000 dinara kao donacija u svrhu unapređenja pristupačnosti.

Članovima RC Neoplanta posebno je drago što se pozivu odazvao i veći broj drugih organizacija i pojedinaca iz Rotaract kluba Novi Sad, Lions kluba “Mileva Marić Ajnštajn”, Zelenog sada iz Novog Sada, Inner Wheel iz Bijeljine i brojnih prijatelja.

Našim fruškogorskim vinarima posebno zahvaljujemo na donacijama vina u kojima smo uživali zajedno sa našim gostima. Veliko hvala somelijeru Pavlu Radanoviću, koji nam je pričom približio lokalne sorte vinovih loza – autohtonih, odomaćenih i novostvorenih. Zahvalnosti dugujemo i InterFestu i baru Discont. Dragi prijatelji iz Rotaract kluba Novi Sad su nam pomogli u realizaciji događaja, na čemu im se puno zahvaljujemo. Čini nam se da je Duo Nautilus uz tople zvuke gitare i saksofona učinio ovo veče nezaboravnim i kao san!

Album sa fotografijama možete pogledati na našoj Facebook strani.

Do sledećeg povoda za druženje – ŽIVELI!

decor