PETS/SETS trening seminar

Trening seminar za dolazeće predsednike i sekretare (PETS/SETS) održan je prethodnog vikenda na Divčibarama. Dolazeći guverner Nikola Bozic okupio je preko 120 učesnika – buduće funkcionere Rotary klubova iz Srbije i Crne Gore, kao i članove Distriktnog liderskog tima, da zajedno, po prvi put u malim diskusionim grupama u procesu fasilitacije, razgovaraju o važnim temama za vođenje Rotary klubova i razvoj naše organizacije, i u tom procesu se međusobno upoznaju i nauče mnogo novoga.

Važni gosti iz inostranstva su svojim znanjem i iskustvom začinili ceo događaj – Yinka Babalola, Past Rotary International Vice President; Jamil Mouawad, Rotary koordinator za Zonu 21b; dolazeći guverner za Distrikt Hrvatske Ivan Miškulin.

Distriktni tim na čelu sa glavnim Distriktnim trenerom PDG Bane Randjelovic činili su Emira Mesanovic, Svetlana Knezevic, Srdjan Grgic, Aleksandar Đukić, Јован Станковић, Nenad Tutunovic, Vladimir Lalosevic i Vladimir Radunovic.

PETS i SETS su bili uspešni zahvaljujući angažmanu i podršci guvernerke Zorica Jestrović, DGND Vladana Mijailovića i buduće sekretarke Distrikta Milica Ivić.

decor