Trening Dan

Rotari Distrikt 2483 Srbija i Crna Gora organizovao je trening dan u subotu 10. septembra 2022. u IN Hotelu na kojem su članovi imali prilike da se upoznaju sa novim trendovima u Rotari organizaciji.

Nastavljajući inovacije uvedene na DTTS i PETS, na treningu su organizovane četiri interaktivne sesije u malim grupama, panel diskusija i predavanja po pozivu.

Predavači uvodničari bili su Njegova Ekselencija Demetrios Theophylactou, ambasador Kipra u Srbiji, Violeta Jovanović, izvršna direktorka NALED i Ivan Miškulin, guverner Rotari Distrikta 1913 Hrvatska.

Video porukama prisutnima su se obratili RRFC Christina Covotsou – Patroclou, sa Kipra, koordinatorka Zone za Rotari Fondaciju, i RPIC Nijad Al Atassi, iz Bahreina, koordinator Zone za public image.

Na panel diskusiji o stanju u našem Distriktu iskustva su razmenili DMC Veliša Stamatović, zadužen za članstvo, DRFC Zorica Jestrović (Fondacija), DPIC Ljiljana Lainović (Public Image) i DISC Vladimir Matić (međunarodna saradnja).

Trening je bio veoma intenzivan, učesnicima interesantan i koristan te su sesije i diskusije izlazile van okvira predviđenog vremena. Drago nam je što su i članice našeg kluba aktivno učestvovale u konstruktivnim i kreativnim razgovorima te doprinele dobroj, radnoj atmosferi.

Vidimo se na nekom novom treningu prvom prilikom!

decor